O nama


Arhitekti
Naš tim međunarodnih arhitekata razvija jedinstveni koncept življenja na Jadranskoj obali, u Splitu. Stanovanje, rad, osjećaj da ste na odmoru. BEL ÉTAGE, visoko iznad Jadrana. Stambeni objekt sa 42 premium stana i penthouse-a. Objekt koji je nastao poštivanjem prirodnog okruženja, pametnim planiranjem tlocrta i posebnim projektiranjem fasada. Ostvarenje sna o stanovanju za one visokih zahtjeva u odnosu na estetiku i individualnost. Visoka kakvoća projektiranja, aktivni odnos prema prirodi i okolini, sve to su najvažniji preduvjeti za novi dom.

Mariusz Schlesiona Neno Kezić, dipl. ing.arh
 
Kakvoća izgradnje
Iskusna ekipa jamči pridržavanje termina i kakvoća izgradnje, dakle skrbi o ostvarenju optimalnog rezultata ispunjavajući pri tom sve zahtjeve estetike, energetske učinkovitosti i ekologije. Ispunjavanje svih zakonskih preduvjeta i propisa pri tom svim vlasnicima BEL ÉTAGE rezidencija osigurava miran san. Svim kupcima nudimo usku suradnju s našim arhitektima , od samog projektiranja do useljenja, sve za ispunjenje svih Vaših želja i postizanje optimalnog rezultata. Referentni objekti, kao Sunčani dvori i brojni zadovoljni kupci govore dovoljno o pouzdanosti investitora. Sustavi upravljanjem kakvoćom i međunarodna norma upravljanja kakvoćom DIN EN ISO 9000/9001, ali i odličan bonitet samo su dodatna jamstva za urednu realizaciju svih naših ambicioznih planova.

Quattro Company d.o.o.
 
Upravitelj
Tehnoplast – opsežna skrb i upravljanje objektom sa jednog mjesta. Zadovoljstvo naših stanara je pitanje časti i srca. Sva pitanja vezano uz BEL ETAGE će se obraditi brzo i nekonvencionalno, važni su nam jako osobni kontakt te transparentnost i sljedivost našeg rada. Pri tom ponosno gledamo na 20 godina iskustva u upravljanju stambenim objektima. Obiteljsko poduzeće svemu daje dozu osobne odgovornosti i angažmana.

Tehnoplast d.o.o.
 
Marketing
Dugogodišnje iskustvo u međunarodnom marketingu, konzekventni pristup projektiranju i planiranju, kao i profesionalna realizacija naših ideja – Eques Fortis. Identitet autorskih prava i brendiranje, vizualizacija i komunikacija – Eques Fortis – Marketing luksuznih nekretnina.

Eques Fortis d.o.o.
 
EN | HR | DE | FR | IT | RU
 
 
WWW.BELÉTAGE.HR
© 2011-2019 Pulić & partneri d.o.o. | info@beletage.hr | Tel: +385 21 459 990 | Ured u Moskvi: +7 926 248 13 14