Arhitektura

Exterijer
Exterijer
Projektiran na jedinstvenoj lokaciji na uzvisini 45 metara iznad mora i okružen očuvanom šumom borova i čempresa, Bel Etage će vam jedinstvenim pogledom na more oduzeti dah. Vrhunski, međunarodni tim arhitekata znalačkom koncepcijom arhitektonskih i krajobraznih rješenja jamče uspjeh ovog projekta. Poseban karakter Bel Etage uz zelene površine i uređene vrtove sa otvorenim bazenom, zahvaljuje i susjednom igralištu za tenis, inovativnom konceptu stanovanja visokog standarda, iznimno visokoj kvaliteti i zahtjevnoj arhitekturi. Kulturna atmosfera, mirna lokacija nedaleko od središta grada, raznovrsna ponuda usluga i zajamčena sigurnost zajedno s ekskluzivnim ambijentom, stvaraju savršeni životni i stambeni prostor – BEL ÉTAGE.
 
Interijer
Interijer
Posebni karakter BEL ÉTAGE ne ističe se samo u posebnoj lokaciji ovog objekta, nego i u ponudi prostranih apartmana, ekskluzivne opreme, visokih stropova, priključaka za kamine, velikih terasa ili lođa, kao i promišljenih tlocrta- što sve daje okvir za zahtjevno i jedinstveno stanovanje. BEL ÉTAGE nudi najvišu moguću razinu međunarodne kulture stanovanja, raskošne, reprezentativne gradske stanove sa pogledom na more i osjećajem „na odmoru smo“. BEL ÉTAGE – rješenje za različite koncepte življenja.
 
Kakvoća
Kakvoća
Velike staklene fasade koje propuštaju dnevno svjetlo, klizne stijenke po cijeloj visini zida, veliki balkoni i visoki stropovi u kombinaciji sa prostranim dnevnim prostorijama – sve to su atributi od BEL ÉTAGE. Veličina apartmana varira od 90 do 250 m2. Ukoliko je to potrebno, naši arhitekti za unutarnje uređenje i dizajneri Vam stoje na raspolaganje za realizaciju Vaših individualnih zahtjeva. Sedmi kat, osobito Penthouse nude posebna, jedinstvena rješenja. Ovi apartmani nisu samo prostrani, u njima se nalaze i otvoreni kamini, ljetna kuhinja na terasi, krovni vrtovi i pergole za hladovinu tijekom vrućih ljetnih dana. Moderna dizala vode izravno sa parkinga u Vaš BEL ÉTAGE. Naravno, parkirna mjesta za svaki stan se podrazumijevaju, kao i pripadajuća podrumska prostorija.
 
EN | HR | DE | FR | IT | RU
 
 
WWW.BELÉTAGE.HR
© 2011-2019 Pulić & partneri d.o.o. | info@beletage.hr | Tel: +385 21 459 990 | Ured u Moskvi: +7 926 248 13 14