Lokacija - Split - Aktivnosti

Kupanje, ronjenje
Kupanje, ronjenje
Plave zastave koje se viore nad plažama grada Splita i okoline samo jamče ono što i obećavaju. Čistu i kristalno bistru vodu. Lijepe uvale, plaže u hladu borova i brojna događanja, sve to na gradskim plažama. Istočni Jadran je raj za kupanje i ronjenje.
 
Jedrenje
Jedrenje
Hrvatski Jadran smatra se najboljim morem za jedriličarski sport u Europi. Tu su i brojni otoci koje valja otkriti. Moderne marine pružaju nautičarima sve potrebne usluge, dok profesionalna čarter poduzeća nude veliki izbor jedrilica i motornih jahti. Iskusni skiperi i hostese Vaš izlet s jahtom čine nezaboravnim događajem.
 
Planinarenje, biciklizam
Planinarenje, biciklizam
Između BEL ÉTAGE i starog grada Splita nalazi se duga gradska plaža Žnjan. Omiljeno mjesto za jogging, šetnje, vožnju rolama ili biciklom. Najljepše staze za šetnje i vožnju biciklom se nalaze na Marjanu. Međutim, sve je više građana i gostiju koji uživaju u netaknutoj prirodi Mosora ili Kozjaka koji se uzdižu zaštitnički iznad grada i gdje su planinarske staze dobro označene.
 
Rafting i canyoning
Rafting i canyoning
Nedaleko od Splita , odmah kod grada Omiša se nalazi rijeka Cetina – raj za ljubitelje raftinga. Ovdje se možete pridružiti jednom od dnevnih rafting izleta, voziti kajak na rijeci ili se pak baviti canyoningom. Rijeka Krka, s ušćem u Skradinu, probija se svojim tokom kroz duboke gudure, gdje je rijeka stvorila prekrasne slapove i mala jezera.
 
Padobranstvo i paragliding
Padobranstvo i paragliding
Ljubitelji visina, osobito padobranstva i paraglidinga su našli svoje mjesto u Dalmaciji. U Omišu, gdje uvijek puše vjetar, nalazi se polazno mjesto, na šumovitoj zaravni 380 metara iznad grada. Najsigurnije mjesto za slijetanje je gradska, pješčana plaža. Paraglideri često ostaju i do tri sata u zraku. Već 1927. u Splitu je osnovan aeroklub za ljubitelje ovog sporta.
 
EN | HR | DE | FR | IT | RU
 
 
WWW.BELÉTAGE.HR
© 2011-2019 Pulić & partneri d.o.o. | info@beletage.hr | Tel: +385 21 459 990 | Ured u Moskvi: +7 926 248 13 14